Events 2021

Apr 16, 5.45pm: IBM seniors talk to juniors (Zoom Meeting ID 175-146-223, Password 268617)

Oct 22, 7pm: Year abroad info event (Zoom Meeting ID 175-146-223, Password 268617)

Dec 21, 6pm: Homecoming event (Zoom Meeting ID 175-146-223, Password 268617)

Study Abroad Events

Customizing the year abroad event

This information event will help students to determine which study programme is the most fitting for their careers and skills.

Online - to be announced

Study UK (Britische Hochschulmesse)

2021 ? Hochschule Duesseldorf

Ziel Studium 2020

Im Rahmen der Informationsveranstaltung Ziel Studium haben Sie die Möglichkeit, den Internationalen Bachelor genauer kennen zu lernen und Fragen zu diesem Studienangebot zu stellen.

Bitte beachten Sie die PowerPoint Datei zum Download mit relevanten Informationen vornehmlich zur deutsch-englischen Studienrichtung.

Die in der Vergangenheit zugrunde gelegten NC-Werte finden Sie hier:

www.hochschule-bochum.de/studierendenservice/studienplatzbewerbung/nc-werte.html

Homecoming of senior students and information event

On December 21, you will have the opportunity of meeting the students currently studying abroad. They will tell you about their experiences at the many host universities (online).

The students who have confirmed their participation are from Manchester Metropolitan University, Heriot Watt, and many others.